.

Third Space
Upptäckten av en mystisk artefakt, ställer till med stora problem på stationen. Som genom telepatisk väg tar kontroll över en stor del av folket ombord, det visar sig att fyndet är en hyperrymdsport till den Tredje Rymden.
3e B5-filmen.

River of Souls
En arkeolog finner ett klot begravt djupt nere under Jorden, han tar med sig detta till Babylon 5. Där han lyckas med att få kontakt med själarna som befinner sig inuti, kort därefter dyker det upp en stor flotta Själjägare.
4e Babylon 5 filmen.

A Call To Arms
President Sheridan har begett sig till konstruktionsplatsen för Alliansens nya flaggskepp Excalibur och Victory. Dessa skepp är byggda av en blandning mellan teknologier från Jorden, Minbar och Vorlon. När han kommer dit får han ett meddelande, som så småningom övertygar honom att Jorden står inför en attack. Ska han kunna stoppa denna, med hjälp av en tjuv, en Drazi och en kommendör i Jordstyrkan?
5e Babylon 5 filmen.

Babylon 5: The Legend of the Rangers
Storyn är förlagd till år 2264 och följer en grupp Rangers. och besättningen ombord på skeppet Liandra, ett halvorganiskt skepp som är baserat på Minbarisk teknologi.
Dessa Rangers drabbar samman med tidigare okänd främmande ras, som kallas för Handen (The Hand), vars dödliga styrka är betydligt större än någon annan tidigare känd av Jorden eller någon annan värld i Interstellar Alliansen.
6e Babylon 5 filmen.

B5 The Lost Tales
År 2272. Tiderna förändras. Faror förblir. 10 år efter att han blev Interstellära Alliansens President, förbereder sig Sheridan för en ödesdiger Babylon 5 återförening som kan förhindra Jordens överhängande undergång, om han även kommer att äventyra sina kärnprinciper.

In the Beginning
In the Beginnings handling har placerats under kriget mellan Jorden och Minbari, och täcker händelserna lite mer i detalj än vad som visas i serien. Story berättas av en äldre Kejsare Londo Mollari som berättar sagan för ett par Centauriska barn. Filmen visar var alla huvudkaraktärer befann sig och vad dom gjorde under denna konflikt, inkluderat Delenns inblandning och Minbarernas ledare Dukhats död..

 

Model Gallery