."To Live and Die in Starlight".

Året är 2264. Drygt fyra år har gått sedan Kriget mot Shadows. Lika länge sedan en Ranger offrade sitt liv för sin kärlek...
Vilka är Rangers?
Rangers (eller i Minbari, Anla'shok) är en elitgrupp av soldater som har svurit att utföra vilket uppdrag som helst till vilket pris som helst, inkluderat hans/hennes eget liv. Rangers är i huvudsak uppbygg med Minbari och Människor, även om några av de andra raserna från De Icke Allierades Förbund också har anslutit sig. Från början byggdes denna organisation upp för att i huvudsak samla in information och utföra hemliga uppdrag i kriget mot Shadows och dom jobbar numera för Interstellar Alliansen med patrulltjänst och beskyddare.

Dom lever efter mottot:
Vi lever för den förste. Vi dör för den förste: 
(We live for the one. We die for the one).

Babylon 5: The Legend of the Rangers är en spin-off från den populära scifi serien Babylon 5. "To Live and Die in Starlight" är en 90 minuter lång pilotavsnittet beställd av Sci-Fi Channel skriven av seriens skapare J. Michael Straczynski (JMS).
Storyn är förlagd till år 2264 och följer en grupp Rangers. (jms har sagt att filmens handling är placerad "lite mindre än 4 efter händelserna i 'Objects at Rest.'". Fansen kommer att veta att detta är det näst sista avsnittet i Babylon 5s femte och sista säsong).
När kriget mot Shadows tagit slut, hade hundratals civilisationer blivit ödelagda av sagda krig. Det är nu upp till ISA, med hjälp från Rangers, att återuppbygga det som det stora kriget förstörde och att bibehålla freden mellan världarna i ISA.
Pilotavsnittet handlar om den paramilitära gruppen kallad Rangers, och besättningen ombord på skeppet Liandra, ett halvorganiskt skepp som är baserat på Minbarisk teknologi. Dessa Rangers drabbar samman med tidigare okänd främmande ras, som kallas för Handen (The Hand), vars dödliga styrka är betydligt större än någon annan tidigare känd av Jorden eller någon annan värld i Interstellar Alliansen....

Filmen, Liandras Besättning

Our Servises list

 

 

 
Scifi Shop
Scifi Info Shopping

Fashion Magazine

Model Gallery

Recensioner och uppdateringsinfo m.m.